Over ons

Mijn Naam is Elly Looijmans- Lavrijsen. Ik woon samen met mijn man Eric en heb drie volwassen kinderen met kleinkinderen. Na 20 jaar te hebben gewerkt in de reguliere gezondheidszorg ben ik in 2003 op zoek gegaan naar andere vormen van geneeskunde. Ik miste de holistische visie in de westerse geneeskunde. Deze visie onderzoekt totaalpatronen in plaats van deelaspecten. Lichaam, ziel en geest als eenheid.

Ik heb de drie jarige LOT opleiding in Barendrecht gevolgd als “Natuurgeneeskundig Reflexoloog “en “Natuurgeneeskundige Ontspanningstherapeut”. In 2006 ben ik een praktijk aan huis begonnen naast de werkzaamheden als obstetrie verpleegkundige in het Carolus Ziekenhuis. Ook ben ik toen de 4-jarige HBO opleiding tot Massage Therapeut gaan volgen aan de Sonnevelt Academie.
Nu ben ik officieel CAM Therapeut * aangesloten bij de FAGT, lid van de RBCZ, (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg ) in bezit van een AGB-code (te gebruiken voor terugvordering via zorgverzekeraars).

Ondertussen ben ik gestopt met werken in het ziekenhuis en richt ik me volledig op mijn praktijk “Omonia-therapie”. Omonia betekent “in harmonie leven” in het Grieks. Lichaam, ziel en geest als eenheid. Ze vormen een harmonie in het lichaam. Als er iets gebeurt op het ene niveau, heeft dat direct effect op het andere. Als iets uit balans is, geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of klacht. Het is belangrijk om je bewust te worden van dit signaal. Omonia-therapie  kan hierbij helpen om het lichaam weer in harmonie te brengen. Hierbij wil ik laten inzien dat een signaal een mooie ingang is om blokkades op te lossen zowel psychisch als lichamelijk en het je bewust kan maken van de situatie waarin je zit. Als we in hetzelfde patroon doorgaan met ons leven dan krijgen we de klacht terug. Het lichaam geeft aan dat er iets mag veranderen in ons leefpatroon.

Ik voel me iedere keer vereerd om deelgenoot te mogen zijn van het proces van cliënten die deze stap maken. Dat geeft mij weer de energie om steeds nieuwe therapieën en behandelmethodes te gaan onderzoeken. In mijn praktijk wil ik zorgdragen voor een hoog kwaliteitsniveau. Zo heb ik in afgelopen jaren heel wat opleidingen en cursussen gevolgd zoals: Reis door 13 chakra’s, Shiatsu, rouwverwerking, cupping massage, Sabaaydi-massage, lymfemassage, hoog gevoeligheid, massage en kanker, energie verdieping en de verplichte Medische basis opleiding op Hbo-niveau.  Al deze opgedane kennis gebruik ik in mijn behandelingen om u weer in uw kracht te zetten, bewust te maken en inzichten te geven.

*Cam therapie = Complementaire, Additieve of Alternatieve geneeswijzen

A title

Image Box text